Hostinger Koko arvostelu


Hostinger Yksityiskohdat

Miksi valita Hostinger?

  • Trust Pilot Arvioitu Hostinger - 4.5
  • Usean palvelimen sijainnit - 7
  • Useita maksuvaihtoehtoja - 6
  • Monipuoliset paketit - 24

Hostinger Palvelinten sijainnit

Hostinger Servers in VilniusVilna Hostinger Servers in ManchesterManchester Hostinger Servers in Sao PauloSao Paulo Hostinger Servers in AshevilleAsheville Hostinger Servers in JakartaJakarta Hostinger Servers in AmsterdamAmsterdam Hostinger Servers in SingaporeSingapore Hostinger Logo
Domains
.online
$0.99 /Vuosittain
Kaikki tiedot
  • Paneelit
    [In-house]
Domains
.org
$11.99 /Vuosittain
Kaikki tiedot
  • Paneelit
    [In-house]
Domains
.biz
$11.99 /Vuosittain
Kaikki tiedot
  • Paneelit
    [In-house]
Domains
.net
$9.99 /Vuosittain
Kaikki tiedot
  • Paneelit
    [In-house]
Domains
.com
$8.99 /Vuosittain
Kaikki tiedot
  • Paneelit
    [In-house]
Domains
.in
$7.99 /Vuosittain
Kaikki tiedot
  • Paneelit
    [In-house]
Domains
.co.uk
$5.5 /Vuosittain
Kaikki tiedot
  • Paneelit
    [In-house]
Domains
.eu
$2.99 /Vuosittain
Kaikki tiedot
  • Paneelit
    [In-house]
Domains
.space
$0.99 /Vuosittain
Kaikki tiedot
  • Paneelit
    [In-house]
Domains
.tech
$0.99 /Vuosittain
Kaikki tiedot
  • Paneelit
    [In-house]
Domains
.store
$0.99 /Vuosittain
Kaikki tiedot
  • Paneelit
    [In-house]
Domains
.xyz
$0.99 /Vuosittain
Kaikki tiedot
  • Paneelit
    [In-house]
Shared Hosting
Premium
$2.15 /Kuukausittain
Kaikki tiedot
  • Käyttöjärjestelmä
    Linux
  • LEVY
    20GB SSD Avaruus
  • TIEDOT
    Unmetered Kaistanleveys
  • Paneelit
    CPanel, [In-house]
Cloud Hosting
Professional
$14.95 /Kuukausittain
Kaikki tiedot
  • Käyttöjärjestelmä
    Linux
  • prosessori
    4 Ytimet
  • RAM
    6GB Muisti
  • LEVY
    80GB SSD Avaruus
  • TIEDOT
    Unmetered Kaistanleveys
  • Oma IPS
    1
  • Paneelit
    [In-house]
Shared Hosting
Single
$0.8 /Kuukausittain
Kaikki tiedot
  • Käyttöjärjestelmä
    Linux
  • LEVY
    10GB SSD Avaruus
  • TIEDOT
    100GB Kaistanleveys
  • Paneelit
    CPanel, [In-house]
Cloud Hosting
Enterpirse
$27.45 /Kuukausittain
Kaikki tiedot
  • Käyttöjärjestelmä
    Linux
  • prosessori
    6 Ytimet
  • RAM
    12GB Muisti
  • LEVY
    160GB SSD Avaruus
  • TIEDOT
    Unmetered Kaistanleveys
  • Oma IPS
    1
  • Paneelit
    [In-house]
VPS
Plan 1
$3.95 /Kuukausittain
Kaikki tiedot
  • Käyttöjärjestelmä
    Linux
  • RAM
    1GB Muisti
  • LEVY
    20GB SSD Avaruus
  • TIEDOT
    1TB Kaistanleveys
  • Oma IPS
    1
  • Paneelit
    [In-house]
VPS
Plan 2
$8.95 /Kuukausittain
Kaikki tiedot
  • Käyttöjärjestelmä
    Linux
  • RAM
    2GB Muisti
  • LEVY
    40GB SSD Avaruus
  • TIEDOT
    2TB Kaistanleveys
  • Oma IPS
    1
  • Paneelit
    [In-house]
Shared Hosting
Business
$3.45 /Kuukausittain
Kaikki tiedot
  • Käyttöjärjestelmä
    Linux
  • LEVY
    30GB SSD Avaruus
  • TIEDOT
    Unmetered Kaistanleveys
  • Paneelit
    CPanel, [In-house]
VPS
Plan 4
$15.95 /Kuukausittain
Kaikki tiedot
  • Käyttöjärjestelmä
    Linux
  • RAM
    4GB Muisti
  • LEVY
    80GB SSD Avaruus
  • TIEDOT
    4TB Kaistanleveys
  • Oma IPS
    1
  • Paneelit
    [In-house]
VPS
Plan 5
$23.95 /Kuukausittain
Kaikki tiedot
  • Käyttöjärjestelmä
    Linux
  • RAM
    6GB Muisti
  • LEVY
    120GB SSD Avaruus
  • TIEDOT
    6TB Kaistanleveys
  • Oma IPS
    1
  • Paneelit
    [In-house]
VPS
Plan 6
$29.95 /Kuukausittain
Kaikki tiedot
  • Käyttöjärjestelmä
    Linux
  • RAM
    8GB Muisti
  • LEVY
    160GB SSD Avaruus
  • TIEDOT
    8TB Kaistanleveys
  • Oma IPS
    1
  • Paneelit
    [In-house]
Cloud Hosting
Startup
$7.45 /Kuukausittain
Kaikki tiedot
  • Käyttöjärjestelmä
    Linux
  • prosessori
    2 Ytimet
  • RAM
    3GB Muisti
  • LEVY
    40GB SSD Avaruus
  • TIEDOT
    Unmetered Kaistanleveys
  • Oma IPS
    1
  • Paneelit
    [In-house]
VPS
Plan 3
$12.95 /Kuukausittain
Kaikki tiedot
  • Käyttöjärjestelmä
    Linux
  • RAM
    3GB Muisti
  • LEVY
    60GB SSD Avaruus
  • TIEDOT
    3TB Kaistanleveys
  • Oma IPS
    1
  • Paneelit
    [In-house]

Hostinger Full Review 2023

Hostingerin asiantuntijaarvostelu

Hostinger, jolla on yli 29 000 000 käyttäjää maailmanlaajuisesti, on erittäin suosittu ja arvostettu web-hosting-palveluntarjoaja. Hostingerilla on yli 15 000 päivittäistä rekisteröitymistä, joten lähdimme tarkastelemaan alustaa ja katsomaan, voisiko se olla budjettiystävällinen vaihtoehto.

Hostingerin monia hyödyllisiä työkaluja ja ominaisuuksia korostettiin pitkässä, kuukausia kestäneessä Hostinger-arvostelussamme. Hostinger pystyy myös pitämään lupauksensa korkeasta luotettavuudesta ja nopeista latausajoista. Tämä on valtava saavutus ottaen huomioon yrityksen suuren tilaajakunnan.

Sekä hyvät että huonot puolet

Ammattilaiset:

  • Erittäin tiukat budjetit voidaan kattaa erittäin alhaisilla kuukausikustannuksilla.
  • Voit odottaa luotettavaa, nopeaa palvelua ja nopeampia latausaikoja.
  • Hostingerin vedä ja pudota -sivuston luoja tekee verkkosivuston rakentamisesta helppoa muutamassa minuutissa.
  • Live-chat, sähköposti tai liput ovat käytettävissä 24/7/365 ratkaistaksesi ongelmat nopeasti
  • Selkeästi määriteltyjen ominaisuuksien ja suunnitelmien ansiosta on helppo valita tarpeisiisi parhaiten sopiva paketti.
  • Sivustosi toimii sujuvasti rajoittamattoman kaistanleveyden ja SSD-tallennustilan ansiosta kaikissa sopimuksissa.
  • Helppo asentaa verkkokaupan ostoskärryt yhdellä napsautuksella

Haittoja

  • Päivitykset vaaditaan, jotta voit käyttää ilmaisten palvelujen mukana tulevia ominaisuuksia, kuten rajoittamattomia sähköpostitilejä tai SSL-varmenteita.
  • Hostinger ei tarjoa
    Palvelin omistettu
    Suunnitelmat
  • Hostinger tarjoaa WordPressin yhden napsautuksen asennusprosessin ja on optimoitu WordPressille. Hostinger ei kuitenkaan tarjoa WordPress-kohtaista hosting-pakettia.

Hinnat ja maksutavat

Hostinger tunnetaan yhtenä edullisimmista web-hosting-yrityksistä. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella nykyisten tarjousten mukaan. Yksittäinen perussopimus alkaa 0,80 dollarista kuukaudessa. Yllätyimme mukana olevien ominaisuuksien määrästä.

Saat jopa 100 Gt kaistanleveyttä, viikoittaiset varmuuskopiot ja useita PHP-versioita. Asennusvaihtoehtoja on myös yli 100 yhdellä napsautuksella. Business Hosting -suunnitelmalla saat rajattomasti sähköpostitilejä ja SSL-varmenteita ilmaiseksi.

Heidän

Isännöinti jaettu
Yhtiö tarjoaa pilvipalveluita markkinahintaan vertailukelpoisin hinnoin. Suunnitelmat ovat erittäin taloudellisia. Hostinger tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden ja verkkosivustoja StartUp-suunnitelmalla alkaen 7,45 dollarista kuukaudessa. Hostinger tarjoaa myös Hostingerin nopeustyökaluja, ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin ja räätälöityjä nopeustyökaluja. Cloud Enterprise -paketit ovat saatavilla alkaen 27,45 dollarista ja sisältävät 12 Gt RAM-muistia, 160 Gt tallennustilaa ja rajoittamattoman määrän verkkosivustoja.
VPS -isännöinti
Voit myös saada sen niinkin alhaisella hinnalla kuin 3,95–29,95 dollaria kuukaudessa.

Se on helppokäyttöinen

Hostingerilla on 15 000 asiakasta, jotka käyvät meillä joka päivä. He voivat aluksi valita Hostingerin, koska ne ovat halpoja, mutta verkkosivuston luomisen ja ylläpidon helppous palvelun avulla saa heidät palaamaan. Hostingerin ilmainen verkkosivustojen rakentaja voi olla hyödyllinen työkalu, mutta hyvin organisoitu cPanel-järjestelmä ja yli 100 helppokäyttöistä sovellusta tarjoavat aloittelijoille hallittavan ja muokattavan verkkosivuston.

Meidän kaltaiset käyttäjät voivat edelleen käyttää Hostingeria, jotka tarvitsevat edistyneitä ominaisuuksia ja monimutkaisia ​​toimintoja. Hostinger tarjoaa mahdollisuuden luoda GIT-tietovaraston osana jokaista suunnitelmaa – mikä on kriittistä meidän kaltaisillemme yhteistyöryhmille – sekä useiden PHP-kielien tuen ja phpMyAdminin. Hostinger tarjoaa monia ominaisuuksia, kuten rajoittamattoman verkkosivuston isännöinnin ja SSL-sertifikaatit ilmaiseksi. Nämä vaihtoehdot eivät kuitenkaan ole käytettävissä ilman päivitystä.

Päivitimme testisivustoa useita kertoja tarkistaaksemme, kuinka helppoa skaalaus on. Hostingerin asiakaspalvelutiimi pystyi tekemään jokaisesta päivityksestä nopeaa ja helppoa.

Latausaika ja luotettavuus

Hostingerilla on palvella lähes 29 miljoonaa asiakasta, joten olemme huolissamme siitä, että Hostinger ei täytä lupauksiaan ylivertaisista käyttöajoista tai nopeammista latausajoista. Kuukausien testaus osoitti, että Hostingerin käyttöajat ovat jatkuvasti 99,9 %, mikä on selvästi yli alan keskiarvon, 99,4 %.

Havaitsimme myös niiden latausajat erittäin nopeiksi, noin 1 sekunti per sivu. Cache Manager, yrityksen latausaikoja rajusti lyhentävä ratkaisu, on suuri syy. Hostinger tarjoaa asiakkailleen vaiheittaiset ohjeet verkkosivustojen optimointiin nopeutta varten.

Nämä ovat ominaisuuksia

Hostinger pystyi nopeasti hälventämään kaikki huolet tarjoamiensa alhaisista hinnoista ja rajoitetuista ominaisuuksista. Peruspakettien mukana tulee kaikki hyödylliset ominaisuudet, kuten Hostingerin verkkosivustojen rakentaja tai yhden napsautuksen asennustyökalu yli 100 sovelluksen asentamiseen. Näitä ovat WordPress ja muut verkkokaupan vaihtoehdot, kuten WooCommerce. Perussuunnitelmat sisältävät viikoittaiset varmuuskopiot, mutta sinun on päivitettävä, jos verkkosivustosi edellyttää päivittäistä varmuuskopiointia.

Myös perus- tai keskitason pakettien tarjoamat edistykselliset ominaisuudet arvostettiin ja antoivat meille paremman hallinnan testipaikallamme. Pystyimme luomaan taustajärjestelmän, joka täytti kaikki vaatimuksemme käyttämällä rajoittamattomia FTP-tilejä, etä MySQL:ää ja erilaisia ​​PHP-versioita. Olimme myös erittäin tyytyväisiä kunkin tilin tarjoamaan turvallisuuteen, vaikka se oli edullinen. Hostinger asettaa tilin turvallisuuden etusijalle investoimalla FTP:hen ja SSL:ään. He myös investoivat voimakkaasti infrastruktuuripäivityksiin, BitNinjaan ja SSL:ään.

Tuki asiakkaille

Hostingerin mukaan asiakaspalvelu on ykkösprioriteetti. Tämä näyttää olleen totta suurimman osan ajasta. Yritys pystyi vastaamaan keskimääräistä alaa nopeammin jokaiselle neljästä kanavasta: lipunmyynti, sähköposti, posti, chat ja live chat.

Lähes jokainen vuorovaikutus edustajien kanssa johti siihen, että saimme pariksi asiantuntijan, joka pystyi nopeasti saamaan vastaukset kysymyksiimme.

Hostingerin paras ominaisuus on heidän asiakaspalvelunsa. Meidän ei tarvinnut käyttää niitä kovin usein. Hostingerin tietokannassa on satoja hyödyllisiä artikkeleita, teknisistä ongelmista usein päivitettyjä opetusohjelmia ja blogi, joka auttaa meitä navigoimaan Hostingerin käytön monien kohtaamiemme haasteiden läpi.

Käyttäjän arvostelu

Asiantuntijaarviomme perustuvat, kuten aina, teknisen asiantuntemuksemme ja kokemuksemme perusteella. Tätä arvostelua täydennetään usein käyttäjiemme kirjoittamilla arvosteluilla saadakseen paremman käsityksen Hostingerin suorituskyvystä kilpailijoihin verrattuna.

Johtopäätös

Hostingerin asiantuntija-arvio oli hyvä tapa ymmärtää, miksi tämä palvelu on niin suosittu. Hostinger pystyy yhdistämään erittäin edulliset hinnat runsaisiin apuohjelmiin ja ominaisuuksiin sekä varallisuusdokumentaatioon ja ystävälliseen tukihenkilökuntaan. Hostinger on vankka valinta riippumatta siitä, missä asiakkaat ovat web-hosting-matkallaan. Se tarjoaa kohtuuhintaisuuden ja laajan valikoiman ominaisuuksia sekä vahvan tuen. Perusominaisuudet, joita aloittelijat tarvitsevat päästäkseen alkuun verkkosivustollaan, mukaan lukien verkkosivustojen rakennustyökalu ja runsaasti kaistanleveyttä.

Edistyneet käyttäjät eivät välttämättä pysty käyttämään a

Palvelin omistettu
Hostinger tarjoaa jaetun pilvi- ja hallitun isännöintipalvelun, joka antaa heille enemmän hallintaa ja joustavuutta.
VPS
Suunnitelmat tarjoavat monia etuja verkkovastaaville. Voit helposti ja tehokkaasti muokata verkkosivustoa kulissien takana cPanelin ja yli 100 yhden napsautuksen sovellusasennuksen avulla. Access Manager on myös saatavilla.

Hostinger-hinnoittelu

Verkkotunnukset
Paketti Hinta Paneelit
.linjassa $0.99
19,99 dollaria ensimmäisen kauden jälkeen
[Talossa]
.avaruus $0.99
19,99 dollaria ensimmäisen kauden jälkeen
[Talossa]
.tekniikka $0.99
19,99 dollaria ensimmäisen kauden jälkeen
[Talossa]
.kaupassa $0.99
19,99 dollaria ensimmäisen kauden jälkeen
[Talossa]
.xyz $0.99
11,99 dollaria ensimmäisen kauden jälkeen
[Talossa]
.eu $2.99
8,99 dollaria ensimmäisen kauden jälkeen
[Talossa]
.co.uk $5.5
6,99 dollaria ensimmäisen kauden jälkeen
[Talossa]
.sisään $7.99
14,99 dollaria ensimmäisen kauden jälkeen
[Talossa]
.com $8.99
10,99 dollaria ensimmäisen kauden jälkeen
[Talossa]
.netto $9.99
10,99 dollaria ensimmäisen kauden jälkeen
[Talossa]
.org $11.99
12,99 dollaria ensimmäisen kauden jälkeen
[Talossa]
.biz $11.99
12,99 dollaria ensimmäisen kauden jälkeen
[Talossa]
Jaettu isännöinti
Paketti Hinta Levytila Kaistanleveys Käyttöjärjestelmä Sivustojen lukumäärä Paneelit
Yksittäinen $0.8 SSD10 Gt 100 Gt linux server plane 1 CPanel, [sisäinen]
Premium $2.15 SSD20 Gt Ei mitattu linux server plane Rajoittamaton CPanel, [sisäinen]
Liiketoiminta $3.45 SSD30 Gt Ei mitattu linux server plane Rajoittamaton CPanel, [sisäinen]
Pilvipalvelut
Paketti Hinta Levytila RAM Kaistanleveys Käyttöjärjestelmä Oma IPS Suorittimen määrä Paneelit
Aloittaa $7.45 SSD40 Gt 3 Gt Ei mitattu linux server plane 1 2 [Talossa]
Ammattilainen $14.95 SSD80 Gt 6 Gt Ei mitattu linux server plane 1 4 [Talossa]
Yritys $27.45 SSD160 Gt 12 Gt Ei mitattu linux server plane 1 6 [Talossa]
VPS
Paketti Hinta Levytila RAM Kaistanleveys Käyttöjärjestelmä Oma IPS Paneelit
Suunnitelma 1 $3.95 SSD20 Gt 1 Gt 1 Tt linux server plane 1 [Talossa]
Suunnitelma 2 $8.95 SSD40 Gt 2 Gt 2 Tt linux server plane 1 [Talossa]
Suunnitelma 3 $12.95 SSD60 Gt 3 Gt 3 Tt linux server plane 1 [Talossa]
Suunnitelma 4 $15.95 SSD80 Gt 4 gigatavua 4 Tt linux server plane 1 [Talossa]
Suunnitelma 5 $23.95 SSD120 Gt 6 Gt 6 Tt linux server plane 1 [Talossa]
Suunnitelma 6 $29.95 SSD160 Gt 8 Gt 8 Tt linux server plane 1 [Talossa]

Useita maksutyyppejä

Eri asiakkaat haluavat maksaa eri tavoin, ja Hostinger antaa sinun tarttua heihin kaikkiin


Hostinger - credit
Hostinger - MasterCard
Hostinger - debit
Hostinger - prepaid cards
Hostinger - paypal
Hostinger - wire transfer
Hostinger - bitcoin

Hostinger Muutama sana

Valitse web-hosting-ratkaisusi ja tee täydellinen verkkosivusto! Jaetusta isännöinnistä ja verkkotunnuksista VPS: ään - meillä on kaikki tarvitsemasi menestys verkossa.

106 Kommentit

Nov 25, 2016 09:24
Luotettava ja luotettava
Kun olen ollut heidän kanssaan yli 8 kuukautta, voin todeta, että he ovat todella hyviä. Muutin heidän luokseen HostGatorista enkä voinut olla onnellinen. Nyt saan ammattitaitoista ja nopeaa tukea ja tunnen olevani arvostettu asiakas. Niin kauan kuin he jatkavat nopeuttaan ja huolehtivat käyttäjistään, he ovat minua uskollisena asiakkaana. Hyvää työtä!

Nov 28, 2016 10:54
Recently moves to them due to Black Friday deal I found on this page (thanks Whtop!) and couldn't be happier now. Support is top quality, so moving was a piece of cake, speed is uptime and the UI is suitable for beginners, so I can easily recommend them to all my friends who are just starting. Great work!

Nov 29, 2016 03:24
Paras palveluntarjoaja
Luulin, että olen pilannut sivustoni kokonaan tänään, koska olen vahingossa poistanut melkoisen tärkeän sisällön sivustoltani ja minulla ei myöskään ollut varmuuskopioita heille (kyllä, kyllä, tiedän, että minun pitäisi tehdä varmuuskopioita kaikesta).
Kun otin heihin yhteyttä suoraan cPanelista, varmuuskopiot olivat heti!
Hyvä arvo ja erittäin luotettava. Kiitos.

Nov 30, 2016 05:21
Purchaced VPS during Black Friday and this deal really has an amazing value. Moved all my websites there and am very happy. Used to be a Shared hosting user at Hostinger. Must say this was a great update.
The Custome Success team is amazing for people who use shared hosting.

Dec 01, 2016 09:44
Suuri tarjous!
Suoritettuaan kouluprojektin heidän isäntänsä käytön aikana tarttui tilaisuuteen ja käytti Black Friday -kampanjaa, päivitti ja on nyt upea muoti-blogi. Blogin luominen oli erittäin helppoa ja näyttää siltä, ​​että ammattilainen teki sen, mukava työ :)

Dec 02, 2016 09:37
A friend recommended me Hostinger, so I went with his recomendations due to very affordable prices. After several months I can tell that the price/quality ratio is very good and actually you get more than you pay for. Of course there's allways places to improve, I believe their website design is a bit outdated, yet it doesn't impact the quality of services.

Dec 05, 2016 01:54
Our family business started growing and my parents are farmers who cultivate corn, so you can guess that they’re not very good when it comes to IT related stuff. I searched for the best option so that they could manage their online presence themselves. First I thought about creating them a site with WordPress but the found out about the Zyro builder. The UI of drag&drop seemed like the best solution, then I found Hostinger who provides it as a builder and believed it to be a great 2in1 deal. Taught my parents how to use it and now they’re very happy with the outcome. They barely ask me for assistance and told me that one time they even tried contacting the support staff.

Dec 05, 2016 03:16
Verkkopalvelun Coca-Cola
Vuosien varrella jouduin muuttamaan useita web-palveluntarjoajia. Minun piti tehdä se, koska heidän ilmoituksensa lupaavat paljon, mutta pettävät minua vielä enemmän. Kun uskoin löytäneeni jotain hyvää, laatu alkoi heikentyä, mutta heidän palveluidensa julkisuus kasvaa. Pisin ajanjakso, jonka jäin isännöimään palveluntarjoajan kanssa, oli puoli vuotta. Lasken nyt kaksi vuotta Hostingerin kanssa ja minun on sanottava, että he todella panostavat hyvään käyttökokemukseen. Seuraavien vuosien aikana olen huomannut, että laatu paranee edelleen. Suosikkini tähän mennessä on äskettäin lisätty live-chat-toiminto cpaneliltä. Se on paljon parempi kuin lippujärjestelmä, varsinkin jos et kohta mitään ...

Dec 05, 2016 03:53
Short review after 3 years with Hostinger: good speed, professional support, quality knowledge base, useful tutorials, great improvements (tutorial section is not that old + they added a live chat feature). Cons: was a bit confused at the beginning with the UI but it also became better, so they work on their user experience.

Dec 06, 2016 03:43
During Black Friday sale upgraded from 000webhost to Hostinger and must say that I’m really very happy with the work that they’ve done. Firstly, it’s amazing that I had the possibility to learn and test their services for free. Now I’m a premium user, get an amazing service plus 2 great bonuses for a very low price - very cool support staff (tried contacting them - smart and nice guys) and more space! Now i can grow my website!

Dec 06, 2016 03:18
Really like the Zyro builder. It makes it so easy to build a website, even my grandma did it. LOL. She wanted to have the possibility to see her grandchildren from wherever she is, so I taught her and now she has a gallery of us online. Awesome!

Nov 18, 2016 11:02
Parhaat palvelut siellä!
Olen ollut heidän asiakkaanaan jo useita vuosia ja olen kehittänyt verkkosivustoja erityyppisille asiakkaille eri taustoista ja maista, joten minulla oli mahdollisuus kokeilla periaatteessa kaikkea mitä Hostinger tarjoaa: jaetusta VPS: ään.
Täytyy sanoa, että olen huomannut todellisen parannuksen heidän palvelujensa laadussa. Eniten pidetty ominaisuus on cPanelin livechat-ominaisuus. Koska en ole uusi tässä hosting-asiassa, tarvitsen harvoin mitään apua, kun tarvitsen sitä, tarvitsen nopean ja ammattimaisen. Ja he toimittavat sen. Kiitos!

Dec 06, 2016 03:59
Melko siistiä
Toivon, että olisin löytänyt heidät aikaisemmin, se olisi säästänyt minulle paljon arvokasta aikaa ja paljon päänsärkyä. Edellisellä palveluntarjoajallani oli erittäin huono tuki ja vastauksen saaminen heiltä vie aina ikäisiä. Muutin Hostingeriin, ja prosessi oli helppo ja nopea, ja nyt voin tehdä työni nopeasti, koska kaikki kohtaamani ongelmat ratkaistaan ​​käytännöllisesti katsoen samaan aikaan eikä tarvitse odottaa. Ja olen varma, että saan vastauksen.

Dec 06, 2016 04:51
I recommend them to anyone who needs hosting services since over the last two years they’ve proved me to be a trustworthy company. I haven’t faced any major issues that couldn’t be solved by their support staff. Another thing I like is their pricing which is I believe to be one of the lowest in the web hosting field market. So the ratio of pricing / quality makes it a great value

Dec 07, 2016 08:19
At first when started with them, I was new to web hosting and was a free user. Then I got pretty mad because would get CPU limit errors and thought that the service was bad. THEN, after learning, I understood that it was actually me, who didn’t know how to optimize my account. LOL. Of course, in time my website grew and I had to go for paid plans, so did that and three years later am a proud fan of Hostinger, due to the quality of service. My site loads fast, support is helpful - feeling like a real VIP.

Dec 07, 2016 08:32
Reasons why I’m with Hostinger and am not planing to migrate: great speed, professional support, easy-to-use cpanel, AMAZING prices, can’t find anyone else who could make an offer so good for such a low price.

Dec 07, 2016 01:26
Melko mahtava
Huomasin, että he työskentelevät palvelujensa parantamiseksi ja olen siitä erittäin tyytyväinen, kuten lisätty live-chat-toiminto, joka auttaa ratkaisemaan kaikki ongelmat nopeammin, myös opetusohjelma-osa auttaa oppimaan paljon uusia ja hyödyllisiä asioita, joten haluaisin onnitella heitä siitä että silti heidän verkkosivustonsa suunnittelu on hieman vanhentunut ja hieman huolimaton. Joten uskon, että he voisivat työskennellä siinä, paitsi että heillä olisi paremman näköinen verkkosivusto, mutta myös käyttökokemus olisi parempi.

Dec 07, 2016 02:26
The best feature I like at Hostinger is no ads. I simply hate when someone whose service you use fills all the space with those annoying ads, c’mon I paid for it, so why the annoying stuff, what’s next, pop-ups? :D in any case I can only say thanks to Hostinger for not doing that and please never come up with the idea to do that in the future. Thanks (in advance).

Dec 06, 2016 02:43
I am using their VPS, as a professional developer find it to be the best option.I create websites for people with different businesses and different needs, so the variety of packages is great option. Also all my clients are always happy that their websites are up and running. Cloud infrastructure is a great advantage for anyone who wants to be 100% sure about their online presence.

Nov 17, 2016 12:02
Suurennus
Absoluuttinen parfee!
Je suis leur -asiakkaalle tarjotaan 10 kuukautta et suis très -palvelua. L'équipe de asiakastuki ammatillisessa ja vite de répondre -palvelussa. J'espère qu'ils viennent de continuer de donner les services de haute quality!

Nov 09, 2016 11:35
Suuri rahan arvo
Isännöin yrityssivustoani heidän VPS: llä. Aloitin pienimmästä suunnitelmasta ja päivitin, kun yritykseni kasvoi. Nyt käytän suunnitelmaa 4, joka todella sopii nyt tarpeisiini. Todella, kuinka helppoa päivitys on (päivitä tarvittaessa). Joka tapauksessa sivustoni on aina verkossa ja käynnissä ja toimii erittäin nopeasti - pidän todella pilvi-infrastruktuurin eduista.
Loistava palvelu

Nov 09, 2016 01:37
Minä migliori!
Hostingerin asiakas ja anno anno. Posso dire che la qualità dei loro servizi è eccellente e mi piace molto, perché è facile di useare e lo staff di support è veri professionali.

Cammy

Apr 01, 2016 01:31
Kerran hyvä, nyt kauhea
Käytin ilmaista suunnitelmaa elokuusta 2014 lähtien. Ensimmäinen sivustoni, L4W2 Gamers, oli siirtynyt ja palvelimet käsittelivät kaiken hyvin, eikä mikään todella mennyt pieleen, kunnes sivustoon hakkeroitiin - sivustollani ei ollut mitään hyökkäyksiä, joten otan sen isännän ongelma., Tämä oli 25. tammikuuta 2015, että poistin sivuston. Palasin heidän kanssaan joskus viime vuoden lopulla noin kuukausi isännöimään samaa sivustoa. Olin löytänyt sen jälkeen, kun he ottivat uuden toimitusjohtajan Aurimas Rapaliksen menon jälkeen, palvelu oli pahentunut huomattavasti. 403/404-virheitä ja uudelleenohjauksia tapahtui ilman syytä (ilmeisesti turvaohjelma, joka oli rikki). Palvelimet näyttävät jatkuvasti virheitä PHP: ssä ja palauttavat ...

Oct 03, 2016 11:42
Been with Hostinger for around 4 years now. Like most, started as a beginner with Free plan, later upgraded. The Free plan I recommend to any beginner who wants to test and learn, don't recommend for those who expect traffic on their site. Those should go for Premium
Best features of Hostinger I find to be the user friendly cPanel and great customer support. They've been helpful throughout these years.

Oct 10, 2016 10:51
I wish to share some insights, while being their client for almost two years.
From the beginning really liked using the Zyro website builder since you can create your webpage in minutes, worked perfect for me because I simply hate coding and drag&drop interface made it so easy. Glad I could start my business with no help (only from the support team, which is actually great and responds quickly), that saved me A LOT of money. Keep up the good job!

Oct 11, 2016 11:22
Great service providers. Speed is uptime, 24/7 support is reliable.
I really enjoy hosting my WordPress blog with them, the auto install feature made it quick and "painless". Definitely suitable for beginners.

Oct 17, 2016 02:20
Well this is more of a "thank you note" than a review. Recently my site went down and naturally I started panicking about losing clients. Contacted the Customer Support department and they were quick to answer where have I messed up and fixed the situation quickly.
Now I'm 100% percent positive that my business is safe in their hands. Thank you guys, you rock!

Oct 20, 2016 09:03
J'aime beaucoup l'Hostinger et peux recommander leurs services pour tous et pour toutes. Le customer support est simplement excellent! Continue les services bons!

Oct 24, 2016 02:22
I’m quite new to blogging world. When I finally have the courage to create my own, I chose Hostinger due to the reviews on this site. Whtop helped me to choose my hosting company, and I am pretty satisfied. One thing I liked about Hostinger very much is the customer support. Being new, makes me quite slow and I still need to learn about blogging. Hostinger is such a huge help.I recommend it to new bloggers, and the price isn’t too high, this one is worth the money and will leave you satisfied.

Oct 25, 2016 12:58
I used to host my website with Hostgator and GoDaddy, they’re both slow and provide terrible customer support, I think that Hostinger is the best hosting company on the market, first I ordered a plan and thought that they provide only card payment, so I used 24/7 live service, the responses were quick, a guy assisted me to pay with PayPal. Everything is great now. 8/10 because there is always something to improve, good luck.

Nov 16, 2016 02:55
Erittäin mukava palvelu!
Kun minulla oli paljon huonoja kokemuksia muiden kanssa, jotenkin kutsuin muutama kuukausi sitten "isännöinnin johtajiksi", kirjauduin Hostingeriin. Avasin tilin useita kuukausia testatakseni heidän palveluitaan. Silti ei halunnut kirjautua kauan, jos ne osoittautuvat yhtä pahiksi kuin "johtajat". Tänään rupesin täysin ja pilasin sivustoni, ajattelin, että kaikki oli kadonnut, mutta he onnistuivat säästämään kaiken työni. En voi kiittää heitä tarpeeksi. Olet johtajat, et kuin nuo muut ”johtajat”.

Oct 26, 2016 08:59
I could describe Hostinger as simply amazing, I may be lucky that all I need is speed and effective support if I encounter any minor issues. My site is a WordPress handles many visitors at same time so it has to be very fast and always online. This is what I get from Hostinger, they provide amazing support and plenty of features in their cpanel, I wouldn’t hesitate to pay even more for the features that I receive.

Oct 31, 2016 04:37
Great speed, professional support, in general - top quality provider. I enjoy hosting my blog with them and can recommend them to all.

Nov 02, 2016 08:43
Wanted to give you a 9/10 but I finally found the one thing that as lacking - 24/7 live chat, Great that you finally have it, now you get a perfect 10/10, since the team that works on it responds quickly, directly and professionally.

Nov 02, 2016 01:37
Je suis heureux d'être un client d'Hostinger. J'ai essayé les services des autres hébergeurs comme Godaddy et Bluehost, mais aucun d'eux n'a la compétence et la qualité des services qui peut-être compare avec Hostinger. Seulement avec Hostinger j'ai compris pour qua il existe une équipe de "customer suces" et pas "customer support". Vrais professionnels.

Nov 03, 2016 08:45
Very good service, always uptime, haven't checked their customer support yet, so 8/10. Also really liked the auto install feature. Created my wordpress blog in several minutes.

Nov 07, 2016 08:52
Real professionals: speed is uptime, support is professional and quick to answer. -1 for their website design - a bit out dated.

Nov 07, 2016 11:58
Excellent service. Used Shared hosting plan for a year, and around 4 months ago went with the VPS. Now my site loads in super sonic speed and due to cloud infrastructure I'm sure it is always online, for anyone who knows their way around coding, go with VPS, great value of money!

DiDiEr

Nov 09, 2016 08:58
Erinomaista!
Je suis ja asiakas d'Hostinger il y a 1+ an. Je peux dire seulement que les services sont excellents et l'usage de cpanel est très facile. Ta vitesse de mon site est uptime and l'équipe de customer succès est professionnelle.
Merci et bon rohkeutta!

Dec 07, 2016 04:09
Sono un cliente di Hostinger da tre anni. Loro service sono buone. Non ho incontrato alcuni problemi. Bravo, ragazzi! Sono loro cliente fidele!

Oct 27, 2016 03:32
Hostinger is the best host I have ever had pleasure working with and I have been with Hostgator, GoDaddy and Dreamhost before. I like how professional their customer support service is. They treat all of their customers with respect, even knowing that I don’t own a major company, still made me feel like a real business shark. I highly recommend Hostinger + PROS: Outstanding Customer Support (special thanks to Lincoln and Peter - you rock!)

Dec 08, 2016 08:33
Very nice services, I started with them around a year ago and even during this period I’ve noticed improvements such as live chat feature from the cpanel, which means that they’re constantly improving the quality of their services, which indicates that they care about their users experience. Great work. Continue to do so.

Dec 01, 2016 01:04
Erinomainen
Ostin VPS-suunnitelman, joka vastasi parhaiten tarpeitani, ja olen todella onnellinen. Voin helposti asentaa minkä tahansa tarvitsemani ominaisuuden ja hallita sivustoani haluamallani tavalla.
Ainoa asia, jota minulla ei ollut mahdollisuutta testata, on heidän tarjoamansa tuen laatu, mutta olen melko varma, että se olisi myös melko hyvä

Dec 08, 2016 10:46
I left them once since I didn’t really like the quality but now a trusted friend recommended me to give them another chance so I did. Everything turned out better than expected and I believe they have improved their services, since my sites speed is now better, tickets are answered faster and the UI is simpler to use.

Jan 24, 2017 10:16
Very good services!
I must say that they have one of the most professional support staffs out there, they work quickly and tkae effort to anwer my questions and help me when I feel completely lost. So I recommend them to anyone who is new to web hosting.
Another thing I like is their cPanel, which is easy to use and very user firendly.

Feb 02, 2017 10:20
Very professional services for a very low price.
After the recent upgrades my sites load super-fast and I'm very glad about thet.
Also thumbs up for the very well trained support staff, real professionals.

Feb 17, 2017 04:18
Good services for a very affordable price.
Customer support - works professionally and quickly;
My site loads fast and didn't face any noticable downtime

Feb 21, 2017 11:47
Hostinger on hämmästyttävä
Jos minun pitäisi kuvata Hosingeria vain muutamalla sanalla, kutsuisin heitä yksinkertaiseksi, luotettavaksi ja uskolliseksi yritykseksi.
Onnellinen siitä, että löysin palveluntarjoajan, joka todella välittää asiakkaistaan ​​ja tarjoaa hämmästyttävää tukea milloin tahansa.

Mar 01, 2017 11:31
Tykkää heistä PALJON
Kun olen siirtynyt edestakaisin palveluntarjoajalta toiselle, tarttui tilaisuuteen ja meni Hostingerin kanssa, nyt olen siitä melko iloinen ja toivon, että en ole väärässä. Todella heidän tukihenkilöstönsä tapaan näyttää siltä, ​​että he todella välittävät ongelmistasi

Sep 04, 2017 04:06
Helppo ja halpa
Käytän jaettua hostingia Hostingerissa. Tällä hetkellä luulen, että tämä on isäntä, jota olen etsinyt pitkään. Miksi niin?? Olin aloittelija tässä, mutta TEAM auttoi minua paljon. Mikä tärkeämpää, olin turhautunut kaikesta työstä, joka minun on tehtävä, kun minulla ei ole taitoja. Kun kuitenkin avasin paneelin, huomasin, että voin käyttää Auto Installeria, valita sivustolleni alustan ja aloittaa sivuni luomisen helposti. En voi kuvitella parempaa vaihtoehtoa ja palveluja samaan hintaan!

Sep 05, 2017 12:10
paras tarjoaja!
Rehellisesti, paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt, oli valita Hostinger palveluntarjoajaksi. Hinta, nopeus, tiimituki, tekniikka, cpanel ja niin edelleen on hämmästyttävää!

-hidden-

Oct 13, 2017 03:11
Paras edullisin hosting
Paras edullisin hosting kaikille tarvittaville. Ohjauspaneelia on erittäin helppo käyttää. Automaattinen asennusohjelma auttaa minua asentamaan WordPressin alle minuutissa. Se on kaikki mitä tarvitsen.

Payton K.

Feb 16, 2018 04:21
Hostinger: Suuri isäntä
Olen käyttänyt Hostingeria kaikkiin web-hosting-tarpeisiini noin 3 vuotta. Olen kokeillut muita hosting-sivustoja, mutta yksikään ei vertaa Hostingeriin. Hostinger on ilmeinen valinta hämmästyttävästä tuesta, ominaisuuksien venekuormitukseen, salamannopeaan latausnopeuteen, kun etsit upeaa verkkoisäntä!

Feb 22, 2018 03:36
Hostinger on todella rahan arvoinen!
Mielestäni käyttämäsi rahamäärä ei riitä korvaamaan heidän palvelujensa laatua. Halvimmalla hinnalla saat parhaat palvelut!

Zdravko

Feb 23, 2018 02:50
Täytyy jakaa tämä!
Haluan vain jakaa kaikkien kanssa: Olen erittäin tyytyväinen Hostingeriin! Minulla oli joitain ongelmia verkkosivustoni kanssa, asiakastuki auttoi minua ja tarjosi myös ilmaisen SSL: n korvaukseksi aiheutetuista ongelmista! VOITKO USKOA ETTÄ? Ehdottomasti paras asiakastuki! Rakastan Hostingeria!

Mar 02, 2018 09:03
I was surprised, really surprised when I saw the unlimited plans of hostinger. For a moment, I thought that someone might be kidding me, but it was "unbelievably real". I was unable to believe the plans that hostinger provides at so much cheaper rates. But then, I was a bit concerned about the speed, I wasn't sure if the speed would be up to the mark or not. SO I tried hostinger to check if everything is "significantly as described" or not. UNBELIEVABLE!!! I found that it's really real! Thank You so much hostinger for such amazing services that you render. I love you!!!

Mar 09, 2018 04:34
Managing a hosting account is one of our least favorite parts of owning and running a website. Each host provides a different interface for customers to control their billing information and hosting subscriptions, and every company includes different layouts, access levels, and services. Combined with cPanel, customers sometimes have a hard time knowing where to look to accomplish various tasks.
Not so with Hostinger. The company has created our favorite management interface that puts all the hosting services in a single accessible, intuitive package. Although cPanel is typically considered the gold standard, we didn't miss it at all when testing our Hostinger services.Believe me I have used almost all major Hosting services till now and I have found Hostinger as "THE BEST".

Apr 03, 2018 05:20
I am using Hostinger from last eight months it just surprises with lots of features and other benefits in a very cheap time. Its support is quick and knowledgable.
I provides a top class customer service . It is pretty easy and support always respond on time.

arsalanalirao

Jan 26, 2019 09:23
Hostinger on hieno Pakistanin työpaikkasivustolleni
Palvelin verkkosivustoani Pakistan Jobs (PakistanJobs.Net) heidän kanssaan, paras nopeus, vasteaika ja tuki.

Mar 21, 2019 02:12
I was experimenting with the hosting services in 000webhost.com and the pop up was like “Upgrade to Hostinger”. At first I thought no way but after some time I have decided to go for it just to try it out - you know that moment when you have some savings left after christmas, so that was it. Here I go, upgraded to premium for one year, got the domain for free, can create emails with my domain name (super cool lol) and have a website for my memes. That’s just for fun though but I can see why Hostinger has so many good reviews. Everything is working quite good and the support team - they rock! Keep it up :D

Dec 08, 2016 10:03
Anybody who is serious about their business understands how important your online presence is and how terrible it is if your site goes down. Today that happened to me. I immediately contacted the support staff and they got it back online in minutes, so can say that the added live chat feature from the cPanel works perfectly.

Sep 22, 2019 05:36
Unreliable Host company that cheats clients.selling Unlimited paid plans and reducing them with several cuts, forcing all clientes to accept new conditions and restritions pushing them to their abusive and ditactorial TOS.


HOSTINGER - Total deception of customers who bought the UNLIMITED plan - Fraud

How can you recommend this hostinger, who sells cat for hare?

HOSTINGER is an unreliable hosting company. Very bad ! - Run away while you can!

It is a company of unreliable people, who does not respect contracts.

They change the rules during the game and impose their decisions on those who are bound by a contract in place for several years.
They push customers to the Terms of Service, which they adjust to the detriment of customers.
You are not r...

Mar 05, 2020 05:13
Ojito con estos que son unos pillabichos. No sé ni para que me molesto en escribir, pues ya quedó todo hablado en el largo hilo por email con el soporte, pero bueno por intentarlo nada se pierde. Resumiendo, debido a fallo VUESTRO en VUESTRA INFO en la web, así como por email y además haberme hecho comprar otro email más porque así me lo dijo VUESTRO suporte, nada resultó ser verdad con el email. Quise una devolución y me dijeron que solo era posible en crédito dentro de la plataforma por haber pagado con BTC e infligía la política de devolución, cosa que no quiero para nada porque me he tenido que pagar otro proveedor de email que si ofertaba lo que quería y lo tenía de verdad, y que además no hace “publicidad engañosa” en su página principal.

Jan 17, 2017 12:04
Good services for a good price. Faced some slight downtime but it didn't ruin the experience in general. What I liked best is qualified support and no anooying adverts on my web page.

Jan 02, 2017 01:21
For such price - best option out there, so I can definitely recommend them to the ones who want to save money and have good services. Very polite support staff.

Jul 09, 2019 05:05
I am new to web hosting and Hostinger is my first and hopefully the last hosting provider. I started using it a few months ago. I have no problems since then.

Dec 30, 2016 10:45
My favorite web hosting provider.
No ads, service is uptime, speed is good.
Customeer succes team is professional - very recommended.

Dec 30, 2016 04:55
Très bien hébergeur. J'utilise les services d'Hostinger il y a deux ans et peut dire qu'ils sont vrais professionnels. Je peux les recommennder pour tous et pour toutes.

Dec 12, 2016 08:30
What is important for me is having reliable support. And they do have that. I will personally always chose a provider who lacks sth like speed, design, etc. but is always there to help their customers. Great quality, thanks. I know that my website is in great hands.

Dec 12, 2016 10:06
I never talk a lot and am always direct, so this review is not going to be an exception. Overall they’re doing a great job and make a great value for your money. Support staff works well and quick, my website loads fast and I never faced any major downtime. Also the UI is friendly. They give you everything that you need when building and developing a website.

Dec 12, 2016 04:02
Moved to Hostinger recently. Left my past host because it became part of this multinational hosting provider net and my started to load longer and longer. The support was unreachable. Now everything is back to normal and I’m actually saving money!

Dec 13, 2016 08:46
My blog is dedicated to traveling so I update it from various parts of the world. So I can say that even with terrible internet connection Hostinger works well, so I can recommend them to anyone.

Dec 13, 2016 10:26
I believe that you have to share your experiences when using any kind of product, so I always do that, doesn’t matter if it’s a good or a bad experience. This one is actually one of the few good reviews, since today everyone promises you a lot but usually don’t deliver on what they promise. They deliver on what they promise almost all the time (faced slight downtimes)

Dec 14, 2016 10:22
I've recently purchased their Plan1 for VPS and I already like it a lot, cloud infrstructure rocks! Used to use Shared hosting but now I've become good enough to use VPS.
My genuine advice to anyone who's advanced and knows their way around coding, to use VPS, faster and you need not to share your hosting space with anyone.

Dec 14, 2016 01:34
Nube here!
Pretty awesome, but I still get confused sometimes, good they have tutorials that help me! !the support staff rocks!!

Dec 15, 2016 03:40
very good.
I like cloud infrastructure
No downtime
Good support
easy to use cpanel
beginner friendly

Dec 11, 2016 07:31
hyvä arvo
Paras ominaisuus on hinta. Se on melkein kenelle tahansa ja voin sanoa, koska olen kotoisin maasta ja perheestä, jossa jopa pari dollaria on paljon rahaa. Monet ominaisuudet auttavat sinua rakentamaan verkkosivustosi näyttämään ammattimaiselta ja automaattinen asennus tekee siitä nopean. P.S. Opetusohjelma on hämmästyttävä.

Dec 20, 2016 03:40
paras tarpeisiini
yksinkertainen ja helppo käyttää. juuri sitä tarvitsen verkkopalvelun grom-palveluista. Pieni sivustokohteeni, jossa on perhekuvia, näyttää kuin galleria, ja rakensin sen ilman koodaustaitoja.

Dec 21, 2016 03:20
Miellyttävä!
Pidän heidän palveluistaan ​​siitä, kuinka halpoja he ovat, vain muutama dollari isännöinnistä kiinnitti huomioni, joten anna heidän mennä.
Nyt olen varma, että suosittelen niitä käytännöllisesti katsoen kaikille, jotka tarvitsevat web-hosting-palveluja: nopeus on hyvä, käytännöllisesti katsoen ei seisokkeja ja käyttäjän iteface on miellyttävä

Dec 22, 2016 02:32
Loistava
Olen iloinen siitä, että löysin Hostingerin useita vuosia sitten, nyt olen varma, että he ovat parhaita. Kun pilasin vahingossa verkkosivustoni ja poistin joitain importat-tietoja, heidän agenttinsa onnistuivat vielä korjaamaan sen, mikä on mielestäni melko vaikuttava. Kiitos kärsivällisyydestäsi ja tuestasi, olet paras!

Dec 23, 2016 09:53
Paras hinta!
Kiitos joulusopimuksen lähettämisestä ja mahdollisuudesta saada .xyz-verkkotunnukseni 25 sentillä. Nyt voin olla näkyvissä verkossa ja sijoittaa vain hyvin vähän rahaa, jotta voisin ansaita paljon rahaa. Jatka tällaisten tarjousten tekemistä!

Dec 30, 2016 12:01
Recomiendo Hostinger.es
Hola,

Llevo ya casi 1 año utilizando los servicios de hostinger.es y la verdad es que de momento no me ha presentado problems.

El servicio de soporte ha sido muy bueno

Dec 28, 2016 11:49
Good services for a good price, suitable for beginners.
Also I really like how easy it is to use the cpanel.
Still the thing I like most is the fact that they don't post ads on my page.

Dec 29, 2016 09:45
No ads = no nonsences. This company provides simple and afordable hosting, which I can recommend easily to anyone, especialy to those, who are new - very easy to use!

Dec 29, 2016 01:50
voi suositella
käytti kaikkia jaetun isännöinnin versioita: ilmainen, premium ja business.
Viimeinen pidän eniten päivittäisten varmuuskopioiden takia, koska pääni on yleensä pilvissä ja unohdan tehdä sen.

Dec 19, 2016 10:23
Hyvä
Ostin aloitussuunnitelman mustan perjantaina.
Otti riskin, mutta osoittautui, että se sopii aloittelijoille.
Hyvä laatu ja erittäin helppo käyttää.
Tällaisesta hinnasta tuntuu voittavan arpajaiset.

Vilaysak Hls

Jun 06, 2020 02:12
Incredibly love this company. exceptional customer service!

Rhoda Babatunde

May 18, 2020 12:08
I completely love your customer service. Every single Person that has attended to me has been great.

martins egbokhabho

May 18, 2020 01:07
Super fast service,and awesome technical support

Kamil Kirst

May 18, 2020 06:01
my site is down for the past 3 days and i'm yet to hear a word back from support, it might be the cheapest hosting service and that definatley shows with the support they offer

Swifty StatusConfirmed

May 19, 2020 01:51
I am very happy for the fact ( Lukas,Mantas,Sara ) instantly responded to my concerns. Let's say, I mean I could have bought domain from Godaddy or Namecheap or Bluehost. Hostinger is definitely a gem where the CS team knew I was frustrated with something. They chased me and helped me out. Instantly replied to my emails. Thats what special about Hostinger. Fck Godaddy and its Sugardaddy advertisements.

Laimonas Bieliauskas

May 20, 2020 12:33
Great service. Support is very helpful and available 24/7. We're based in almost all continents and always had timely replies on our queries. They should be charging a higher price for the quality they're providing as that is rare to find nowadays.

Andrea Lynch

May 20, 2020 02:47
I was surprised that it's so cheap and there is support. I had some issues with establishing a database connection and this problem was solved within 20 minutes. Thank you Lina for your great support, you deserved a raise!

Gregory Taylor

May 20, 2020 03:14
Support is brilliant. One of my mates recommended switching to Hostinger. Bloke was right you can't get better service at this price!

Michael George

May 23, 2020 10:33
actually 1 star is too much for such bad unprofessional hosting, they promote being cheap but in reality, their principles are cheap. Once you move to their servers, you will get massive support then done every day the site will face many issues, essential options not available, taking your business down with cold blood and ridiculous emoji smiles in useless support emails to whom you have to explain the issue hundred times until they say that no solution and we were happy 😊 to help you on nothing. finally, decided to move to my old host and guess what? they punished me by down my site with longest time possible and no solution and until now transfer not done and just stuck with nothing. the worst unprofessional company on earth.

Paul Salvidge

May 25, 2020 01:20
I've been with Hostinger now for about three years. I'm a small user and tried one of their free accounts before moving to a paid one. The service is always reliable and the support, from the support team, is first class. No matter how basic the question they always put it right and I am amazed by their knowledge when I raise questions I'd have thought was strictly beyond their scope. They do as they say and I've stayed with Hostinger because they are affordable, dependable and helpful.

William

May 23, 2020 08:54
The hpanel is easy to use and the two times when I needed help, the support team was very responsive. I have been using Hostinger for the last 6 months for my site (fullrunning.net)and I have no complaints. The guides are super helpful. The prices are good and I will definitely renew.

Nir Flyd

May 26, 2020 01:09
This is a scram hosting!!! Waist you money and your time!! Please guys don’t fall like me You don’t need any office to give costumer support then I don’t understand, everyone found a good reason for all problems because the virus.... that not professional

Himanshu

May 26, 2020 05:20
This 5 star is specific for the support provided by Aiste, she is very knowledgeable , pro-active and problem solver. Kudos to her.

Wordsfailingme

May 26, 2020 06:39
It is impossible to get a hold of anyone at Hostinger. Do NOT use them if you expect any support. Their live support on their site does not accept tickets . No matter what category you choose - even Sales: nope, it will not submit. They are going for a no support model which in hosting is just not possible. Also, I had paid for my hosting months ago but it still shows as unpaid on their site. Again not able to reach anyone via chat, mail, or phone to correct this. They are ghosts. I will be forced to file a chargeback with my card. I had support issues with them a few years ago but they were eventually resolved -- with a lot of snark and condescension. Really not happy to be entrusting my sites to an indifferent and unresponsive group of people. AVOID.

no one

May 27, 2020 10:05
Nice and realy fast and helpfull support. The website are loading fast and after klicking 15 min around with no plan in the Menu i understud how how the whole panel is working. The price for the next 4 years is very low but i dont now if i can pay after that the whole price (im just no shure). But everything else is great!

James

Jun 02, 2020 12:13
This company boast WP hosting and yet any WP issue such as being stuck in update mode is passed off as 'not their problem'. The support has been nice as far as it goes, but it's relatively useless. I'd just gone through the major hassle of moving my sites from another hosting catastrophe (MacHighway) and now I suppose I'll have to do so again. This is not a worthwhile effort - a waste of time if you've any need of support.

Señor Sativa

Jun 03, 2020 06:43
I had a 5 day nightmare with name.com so i cancelled them. I signed up with Hostinger and, BAM!, my website was up in 2hrs.... There customer service people were so cool, emailing me personal responses with solutions. I would give 5 stars if they would ease up on their upselling on the site and improve the Console. Make it more like Dreamweaver please.... Keep up the good work Hos!

Clarissa

Jun 04, 2020 07:10
I only just set up an account with Hostinger two days ago and already I had an issue (my end). The day after set up I decided I wanted to change my domain name slightly. I wrote to customer service via the form and got an email back minutes later. My customer support rep was Žygimantas and he was so helpful and patient with me. He walked me through all the steps and made everything clear. Feeling pretty happy I chose Hostinger now after deliberating over free accounts and other companies for weeks! Thanks :)

Mohamed Hassan

Jun 05, 2020 11:06
We have been using Hostinger for a number of years now and our experience with them is so far excellent. Our favourite feature is their proprietary system they call hPanel, which is comparable to the more common 26 years old cPanel. The "hPanel" has a friendly UI and is much more secure than cPanel, at least from our experience. Pricing is also very reasonable, so no complains there. Their customer service is slightly slow to reply, but usually reply within a reasonable time by email, if not immediately in the live chat. As for their uptime, it had issues about 3 years back, but now the uptime is almost 100%.

Niva Da

May 26, 2020 12:19
Very bad support I hope I can give -1 for their support. Struggling all day to get in touch with someone in the chat ... and when they answer they are not transparent, very slow and they don't explain anything (til NOW I have no answer for my issue). Don't use this Hostinger thing